4 Haziran 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

04 Haziran 2012 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Tarabya Köşkü'nde görüşecek. Gül, ABD Ulusal Başhukukçular Birliği heyetini de kabul edecek. (14.00/11.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Nika Gilauri, Tunus Başbakanı Hamadi El Jibali, Irak Bölgelsel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde görüşecek. (12.30, 13.45, 15.00, 17.00)

Uluslararası Türkçe Olimpiyatının İstanbul şehir etkinlikleri Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. (19.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Atatürk Stadyumu'nda düzenlenecek 10. Türkçe Olimpiyatları etkinliğine katılacak. (21.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Konya'da, Türkçe Olimpiyatları Şöleni'ne katılacak. (20.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 2. Ticaret Müşavirleri Konferansı'na katılacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Haliç Kongre Merkezi'nde Beyoğlu'nda yaşayan azınlık öğrencilerinden oluşturulan koronun seslendireceği 'Beyoğlu'ndan Kardeş Sesler Projesi' konserine katılacak. (17.30)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki Güral Otel'de düzenlenecek Diyanet İşleri Başkanlığı il müftüleri toplantısına katılacak. (10.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Samsun'da, Kirazlık Organize Sanayi Bölgesi'nde atıksu arıtma tesisinin temel atma törenine katılacak. (17.00)

Doğuş Grubu, Güney Koreli SK Group ile İstanbul Grand Hyatt Otel'de ?Stratejik Ortaklık ve İşbirliği Anlaşması' imzalayacak. (10.30)

Türkçe Olimpiyatları için Bursa'ya gelen misafir öğrenciler protokol üyelerini ziyaret edecek. Ardından şehir merkezinde kortej yürüyüşü yapılacak. (09.00-12.00)

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin'e çıkmasının ardından ilk kez St. Petersburg'da AB liderleri ile bir araya geldi. Gayri resmi akşam yemeği ile başlayan zirvede, bugün siyasi ve ekonomik ilişkilerin yanı sıra Suriye krizinin de ele alınması bekleniyor.

Türk Hava Yolları (THY)'nın Rusya'nın St. Petersburg şehrinde gerçekleştirdiği ?Türk Mutfağı' festivali büyük ilgi görüyor. Etkinlik kapsamında, Rusya vatandaşları bir hafta boyunca THY'nin özel aşçılarının hazırladığı yemekleri tadacak.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

SPOR

Avrupa Görme Engelliler Futsal Şampiyonası Kayseri'de başlıyor. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber